Ladys night!!

Började dagen med att ha hundkurs. Det blåste lite lätt nordanvind och jag är frusen ända in i märgen, efter att ha stått ute i 4 timmar. De börjar bli duktiga i gruppen och ser sina egna framsteg. Jätte kul!

Igår så var vi ute på galej, jag och mina systrar. Vi startade med kinaresturang i Örebro och gick sen vidare till Conventumarena för att se Ladys Night. Medverkande var Martin Stenmark, Mikael Tornving, Andreas Jonsson och Magnus Samuelsson. Det var även en väldigt bra orkester och suveräna dansare på scen.

Vi bjöds på mycket bra musik och många glada skratt.

Showen började kl 21.00 och vi satt alla tre och gäspade lite medan vi väntade på att det skulle börja. Tänkte.. Hur ska man orka hålla sig vaken SÅ länge???

Men det var inga problem. Det var ett otroligt ljud i hallen när runt 3000 kvinnor skriker rakt ut. Ja jösses, det ringer fortfarande i mina öron!!

Etiketter: allmänt

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln