Vår semester resa.

Ja nu är det dax för en ny uppdatering. Vi är hemma igen från vår semester. Den kan sammanfattas med några ord...... Värme, sol, bad, magsjuka, Salmonellasmitta och Skövde sjukhus.

Två fina dagar fick vi sen blev anders sjuk. Låg i magsjuka från fredag till vi skulle åka hem. Måndagen fick vi tillkalla läkare och han fick massa mediciner som han skulle äta för att bli bättre. Det blev han inte, men vi tog oss till Sverige och fick åka direkt till Kärnsjukhuset i Skövde och han fick läggas in med dropp ända tills igår lördag.

Vi hann med att besöka en marknad på fredagen och jösses vad man blir blåst på pengar av försäljare som kan prata för sig och är mästare på att pruta. Vi tyckte vi gjorde massa fynd, men när vi sen kollade upp priser i affären så kunde de ligga på hälften av vad vi betalt. Men men, man lär sig!!

Etiketter: allmänt

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln