Hektiska dagar!!

Det är mycket som ska göras innan vi ska åka iväg. Anders har slagit gräs hela förmiddagen och i  morgon ska gräset pressas. Fåren ska flyttas, hästarna ska ha ny hage, det ska finnas mat till alla djur OCH till Linneà och Kristoffer. Har börjat fundera på vad vi ska packa för något och om det är något som behöver tvättas innan. Måste handla lite saker som ska tas med också....PUH! Vad har vi gett oss in på??

 Tänk va lugnt och smidigt det hade varit att vara hemma...........Eller nä, det ska bli skönt att komma iväg! Undrar om jag kan smuggla med en Kelpie i bagaget?? Jag åker ju sällan någonstans utan hund. Tänk om jag får abstinens?!

Fick papper från Kennelklubben idag! Aqua har HD grad A. Gud va skönt att det är avklarat. Bara att satsa på vallhundsprov nu!

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln