Bara en vecka kvar.

Igår hade vi kursstart på bruks och det gick ganska bra tycker jag. Vi delade upp våra elever och Lollo började med sök med sin grupp och jag körde lite grundlydnad. Många fick tänka om, tex hur man håller belöningen eller om min hund verkligen vet vad sitt eller ligg betyder.

Kom till jobbet i morse och det var en aning rörigt måste jag erkänna. Kor som mjölkades på två spenar i tank och de andra till kalv. Kor som mjölkades på en spene till kalv och de andra i tank. Nykalvade som kanske kunde gå i tank, Nykalvade som inte skulle i tank.....

Inte undra på att jag var trött i huvudet när jag kom hem i morse!!!

Blev inte bättre av att vi skulle till banken och lägga om lån och prata premiepension. Nyttigt men inte så jätte kul.

På eftermiddagen påminde jag om att nästa vecka så åker vi till Tunisien. JIPPIE!!

Kan säga att det var nog ingen som kom ihåg det. Men nu har jag sagt det och så får jag väl säga det igen på måndag kväll. Vi får väl se. Minnet är bra men kort, vet ni!

Etiketter: allmänt småprat

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln