Skogspromenad

Linneà och jag har varit i skogen på en ordentlig tur. Vi skulle plocka svamp.....MEN det där svamphittar anlaget det har varken jag eller Linneà! Lite hittade vi förstås, men en trevlig tur var det. Hundarna var med och sprang. Vi klättrade nerför vänersberget och gick förbi oxladan. Otroligt vad det är vackert i skogen. Var årstid har sin charm. Försökte ta kort på en rönn med sina vackra röda bär, men det blev tyvärr ingen bra bild. Ska försöka med riktiga kameran nästa gång.

Undrar hur långt hundarna har sprungit..... Jag menar de kutar ju före en bit, kommer tillbaka, rusar iväg igen med en rivstart. Det blir ju bra mycket längre än vad vi gick. För att inte tala på alla vändor upp och ner för vänersberget. Inte undra på att de är utslagna nu.

Etiketter: allmänt

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln