Hopplösa kreatur!!!

Idag skulle vi flytta kvigor från betet. de hade ingen lust alls att gå in i fållan. Skickade Quiz och Tequila och de blev springa av må ni tro! Efter ett antal vändor ner i en grantäta, så fick vi upp dem mot grindarna. Kvigorna gjorde en helomvändning och kom i bredd, i full fart mot mig. De första väjde, ledet efter försökte, men det var för trångt för dem så de tacklade mig en vända. Är glad att jag höll mig på benen!

Sen tillbaka i grantätan igen. Då släppte vi "turboTine". Hon ylade hela vägen ner och in bland träden. Blev fart på djuren igen och efter många om och men så gav kvigorna upp och gick in i fållan.

Har tagit för vana att stavgå runt hulta var dag. Idag så kom jag på att jag har ju musik i mobilen..... Tog hötlurar på mig och knallade iväg. Inte klokt va mycket lättare det går när man har sällskap av Tomas Ledin!!

Etiketter: allmänt

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln