Ny arbetsdag!

Ja då var det en ny arbetsvecka då. Var väldigt segt att gå upp. Är nog lite sliten sedan helgen.

Quiz var överlycklig att hon fick följa med och jobba. Hon hämtade kor och föste runt dem i ladugården med en sådan glädje. Vi har letat efter borttappad kalv, fast vi hittade ingen. Den dök upp sen på kvällen.

Drömde förresten om en massa Kelpies i natt (konstigt). Drömde att det kom en hund och lade sig bredvid mig i sängen och jag klappade den. Vaknade till strax där efter och det visade sig att det var ingen dröm!! Quiz hade smugit upp och lagt sig bredvid och låg med ryggen som klistrad mot min sida. Benen hängde utanför. Jag gav henne en knuff så hon kanade ner på golvet. Med en besviken suck så lade hon sig i hundkorgen.

 

Etiketter: allmänt

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln