Kelpiemästerskapet

Nu är vi hemkomna efter 3 dagar med hundar, får, kor, trevligt folk och massor av sol. Det är många av oss som var med, som ser ut som kokta kräftor idag.

Vi packade och åkte på torsdag kvällen. När jag ställde in första väskan så hoppade Quiz och Aqua in och satte sig. "Glöm inte oss för allt i världen". Lite dåligt samvete hade jag när de fick stanna hemma.

Helgen började på fredagen med nöttävling. Är riktigt spännande att se.

Jag startade med Tequila och det gick riktigt bra.

Lördagen var det dax för de riktigt duktiga att valla får. Man blir så imponerad av alla duktiga ekipage! Årets Kelpiemästare blev Aquas pappa koffie! Jättegrattis till Terese. Det var en mycket imponerande runda.

Idag var det dax för noviserna. Startade med Tequila även där, men kände direkt att hon fortfarande hade korna i färskt minne, så hon var lite väl ivrig i drivningen. Däremot så gick fållan och hämtet bra. Får träna vidare helt enkelt!!

Tävlingarna är roliga i sig, men det är samvaron runt omkring som gör denna helg så speciell. Längtar redan till nästa år, så man får träffa alla rara och trevliga människor igen.

 

Etiketter: hundar

Kommentarer

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln